Overzicht participaties

 

Innofil3D
http://www.innofil3d.com

Innofil3D levert de beste kwaliteit monofilamenten aan eindgebruikers, maar ook aan business-to-business. Monofilamenten, ook wel monofils genoemd, zijn de afdrukken van materiaal voor FDM 3D-printers: Fused Deposition Modeling. De term Fused Filament Fabrication wordt ook gebruikt voor deze technologie. Onderzoek, ontwikkeling en productie gecombineerd in één bedrijf maakt Innofil3D een toonaangevende en betrouwbare speler in de snel groeiende markt van 3D printen. De combinatie van deze activiteiten in een bedrijf maakt het mogelijk om innovatieve en hoogwaardige monofilament te bieden tegen een concurrerende prijs.

Innofil3D is gevestigd in Emmen en heeft een lange geschiedenis in onderzoek en ontwikkeling van polymeren.

Innofil3D is in 2014 toegevoegd aan de portefeuille van M2 participaties.

   


Doréma
http://www.dorema.nl

Doréma is een internationaal opererend productiebedrijf in de recreatie industrie. Het bedrijf is producent van voortenten, luifels en accessoires voor caravans en campers en zit met name in het kwaliteitssegment.

Doréma heeft meer dan 100 medewerkers en beschikt over verkoopkantoren in Doetinchem en Castleford (UK). Daarnaast heeft de onderneming twee productielocaties in Slovenië. Doréma levert haar producten onder de merknamen Doréma, Starcamp en Holiday. Met meer dan 300 dealers in Nederland en ruim 200 dealers in Engeland is Doréma een prominente speler op de markt van voortenten voor caravans en campers.

De Doréma Group is in januari 2011 toegevoegd aan de portefeuille van M2 participaties.

 Remerij Aandrijftechniek B.V.

http://www.remerij.nl/

Remerij Aandrijftechniek B.V. is een technische handelsonderneming met een gespecialiseerd diensten- en productassortiment. Op basis van een tekening worden onderdelen op maat vervaardigd en geleverd. Daarnaast biedt Remerij een hoog gekwalificeerd assortiment standaardproducten op het gebied van aandrijving, afdichting en lagering. 
 
DJM Foodprocessing
http://www.djm-foodprocessing.nl

DJM Foodprocessing is een bedrijf uit Elburg, dat een vooraanstaande positie heeft verworven in de ontwikkeling, fabricage en levering van machines in de vlees- en visverwerkende industrie.

Voor iedere stap in het vleesverwerkend proces kan DJM Foodprocessing een machine ontwikkelen, waarbij de probleemstelling van de klant het uitgangspunt is. DJM Foodprocessing is een ontwikkelorganisatie van een hoog vaktechnisch kennisniveau, die in nauwe samenwerking met de klant gehele vleesverwerkende processen ontwikkelt, fabriceert en installeert. M2 participaties heeft DJM Foodprocessing begin 2008 toegevoegd aan het participatieportfolio 

 


API
http://www.api-emmen.com/

API Emmen is een onderzoekslaboratorium op het gebied van Polymeren (kunststof) Er werken 12 mensen bij API. Het bedrijf is in het najaar van 2008 toegevoegd aan de portefeuille van M2 participaties.